Xavier Martí Alavedra

16 nov.

Neix a Barcelona el 1956, estudia fins a COU en1979 i continua la seva formació al Centre Internacional de Fotografia de Barcelona (CIFB). Al Centre comença a fer de professor de fotografia l’any 1983, activitat que ha anat exercint, paral·lelament amb altres labors professionals, fins l’actualitat en diferents institucions, aules de cultura i escoles d’art i disseny.

En 2010 crea i dirigeix les Jornades de Fotografia Documental, realitzades a l’Espai Fotogràfic de Can Basté (Barcelona), jornades que se celebren anualment.

Té obra fotogràfica conservada en els Regards, Rencontres de Photographie, de Villeneuve de la Rivière (França), i en les col·leccions del Museu Marítim de Barcelona i el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

En 2012 participa en l’exposició col·lectiva “Centre Internacional de Fotografia de Barcelona (1978-1983)”, organitzada pel MACBA (Barcelona), i exposa individualment en dues ocasions: en el International Photo Art Festival d’Alessandria (Itàlia), amb la seva visió sobre “Barcelona, Catalunya i Espanya”, i en el Museu Marítim de Barcelona, amb el seu projecte “Gent de Port. Barcelona 1980”, que acompanya la edició del llibre “Una visió del port” com a projecte fotogràfic, editat per TPS Books.

 http://fotostratos.blogspot.com.es/

Anuncis
%d bloggers like this: