Mattia Insolera

15 nov.

Des del 2005 fins a 2009 és membre de l’Agència Grazia Neri, amb la qual publica els seus reportatges en magazines italians i internacionales. A Itàlia ha estat guardonat amb el Premi Canon, el Premi Alberobello Portfolio i el Premi Europeu Fnac “Talent Latent”.
Des del 2007 resideix a Barcelona, on ha realitzat el postgrau en fotoperiodisme de la Universitat Autonoma.
El seu projecte Rainbow Country, ha guanyat la beca professional del seminari de fotografia i periodisme d’Albarracín (2008), dirigit per Gervasio Sánchez.
El projecte Album de families ha guanyat la beca de la Biennal de Girona 2009
El projecte Drets Naufragats ha guanyat la beca del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts de la Generalitat de Catalunya (Conca) per la recerca l’any 2009.
El reportage Dos Padres ha guanyat el segon premi en la categoria Daily Life del World Press Photo Award 2009 i ha rebut la menció d’honor del premi International Photographer Award.
L’any 2010 el projecte Transmediterranea ha guanyat la beca del Conca per a la creació artística i el Mare Nostrum Award atorgat per la compañia naviliera Grimaldi.
L’any 2011 ha col·laborat amb Medico sin Fronteras al projecte From hell to limbo sobre els fluxos migratoris en el Mediterrani.
Actualment és membre de l’agència Luz photo (Milano) i Cordon Press (Madrid).
Les seves obres estan en la col·lecció permanent del museu Nicephore Nièpce de Chalon sur Saone.

Anuncis
%d bloggers like this: