Martí Llorens

15 nov.


Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, especialitat Imatge. Dedica al seu treball professional  a la documentació de procesos constructius d´Arquitectura i Enginyería .
Una part de la seva obra personal ha estat impregnada d´aquesta temàtica on es conjugen el temps, l’espai i la memoria; com en els projectes  Port de Barcelona (1989) “Nanterre–La Defense” (1992), “Berlín-PotsdamerPlatz” (1994)  i “Poblenou”, (1987-1989) segon premi de l´European Photography Award el 1991.La resta del seu treball incideix en la construcció de la memoria i els records amb treballs de marcat contingut literari  on es confonen la realitat i la invenció. Entre d’altres; “Memòries Revolucionaries (1997), Memòries Aeronàutiques”(1999) becat a Foto Pres´99, i Canard Déchaîné “ (2004) realizat amb la beca Endesa d’Arts Plàstiques sobre un episodi de la Escuadrilla Malraux a la guerra civil espanyola.
Actualment  treballa amb la técnica  del negatiu de paper encerat, un procediment ideat per Gustave Le Gray el 1851, especialment ideat per la fotografia de paisatge i arquitectura.

Anuncis
%d bloggers like this: