CFD Fotografia Documental

13 nov.

de Anna BoschOna Bros

El CFD Fotografia Documental és un nou espai de creació, difusió i promoció de la fotografia documental. Un lloc de trobada, d’ensenyament i d’investigació per a fotògrafs en formació i per a professionals, des d’on volem impulsar la col·laboració mútua entre fotògrafs en tots els àmbits i a tots els nivells.

En l’àmbit de la formació el nostre model formatiu ofereix la possibilitat de dur a terme un aprenentatge continu i exhaustiu en diferents etapes: des de cursos bàsics fins a tallers d’especialització i seminaris amb professionals de tot el món, garantint-te un ensenyament personalitzat, de qualitat i accessible.

Ampliem l’oferta formativa amb un ventall d’activitats paral·leles que afavoreixen el dinamisme de l’aprenentatge, a base de xerrades, classes magistrals temàtiques i gratuites i un gran ventall de càpsules formatives especialitzades en tècniques avançades que permeten estar al dia de les noves tecnologies que els fotògrafs ens trobem al mercat diariament.

Apostem per la producció de projectes des d’una perspectiva oberta i inclusiva, que comprengui, d’una banda, els mètodes de treball tradicionals, i de l’altra, la investigació i l’experimentació de noves maneres d’explicar les històries, tant en l’aspecte formal com en el contingut. També donem suport a les iniciatives fotogràfiques d’intervenció social, amb la creació de tallers en centres cívics i activitats de fotografia participativa.

Els CFD és, sobretot, un espai obert, heterogeni i polivalent, adaptable a tot tipus d’activitats i accions que tinguin a veure amb la fotografia documental. Sota diferents conceptes i maneres de treballar, pretenem adaptar-nos al model actual de fotografia documental amb criteri de professionalitat.

Creiem en la fotografia que aporta continguts en les seves imatges, que aporta coneixement a l’observador. Disfrutem de la fotografia i volem contagiar a la gent d’aquest valor afegir que és entendre les imatges.

Des de la fotografia més clàssica als reportatges fine art, passant pel fotoperiodisme, al CFD donem cabuda a tota la gent que estigui disposada a rebre coneixement i aportar noves histories.

Anuncis
%d bloggers like this: